Leve kvinnornas frigörelserörelse i Iran

De iranska kvinnornas frigörelserörelse har aldrig varit så stark och utbredd som idag. 20 år av det islamiska styrets ansträngning för islamisering av samhället och betvingandet av islamiska traditioner och idéer på folk, har lidit totalt nederlag. Inte ens den islamiska regimens makthavare kan dölja det.

Samtidigt som den islamiska regimen är på väg att omstörtas, har det iranska folket fällt sin dom för fullständig jämlikhet mellan kvinnor och män och mot islamiska dogmer. Den unga generationens krig mot regimen har börjat nyss. Kvinnornas frigörelserörelse, arbetarnas proteströrelse och folkmassornas rörelse för frihet, välfärd och en människovärdig tillvaro, tar nya steg framåt. På den här rörelsens fana står Kvinnors fullständiga frigörelse från islamens och bakåtsträvandets träldom, från guds och kapitalets avskyvärda slaveri. Den kommer att ta död på alla former av kvinnans underordning:

  • – Slutet på slöjan och stening till döds!
  • – Slutet på kvinnoförtrycket!
  • – Slutet på ojämlikhet och diskriminering!
  • – Slutet på den berövade rätten till att fritt välja sin man, sitt yrke och sin bostadsort!
  • – Slutet på islams, Koranens, prästernas och Hizbullahs styre!
  • – Slutet på förolämpning, förnedring och förringningen av människor!
  • – Slutet på könsapartheid och början på ett människovärdigt liv på alla plan!

De iranska kvinnornas frigörelserörelse har redan avkunnat sin dödsdom mot en av historiens mest kvinnofientliga regimer. Miljoner kvinnor och unga flickor i Iran räknar dagarna i hopp om att den islamiska regimen ska avsättas för att kunna uppleva den fullständiga friheten och jämlikheten. De iranska kvinnornas frigörelserörelse har förklarat krig mot religionen och patriarkatet i dess vidrigaste form. De har trotsat de stora skarorna av kulturrelativisternas vämjeliga ansträngningar världen över, vilka vill påvisa att iranska kvinnor är värda den islamiska regim som förtrycker dem. Till kulturrelativisternas fasa kräver de iranska kvinnorna, varenda dag, att islam och allt som har med religion att göra, skall raderas ur deras liv.

Kämparna för kvinnors frigörelse i Iran är fastbeslutna att inte nöja sig med mindre än kvinnor och mäns fullständiga jämlikhet och avskaffandet av alla religiösa normer och regler i sitt liv.

Leve rörelsen för fullständig jämlikhet mellan män och kvinnor

Ned med den islamiska regimen

Frihet, jämlikhet, arbetarstyre

Irans arbetar-kommunistiska parti – utlandsorganisationen

00-02-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *