Upprop om solidaritet med det syriska folket!

Upprop om solidaritet med det syriska folket!

 

Vi kräver omedelbart slut på kriget och dödandet av försvarslösa människor!

IAP-logo2

 

Vi som själva har upplevt Irans islamiska regims kriminella handlingar med kött och blod uttrycker vår solidaritet med det syriska folket.
Vi deltar i demonstrationer för försvaret av det syriska folket och uppmuntrar även andra frihetsälskare människor att delta.

Eniga med andra frihetsälskare i hela världen kräver vi ett omedelbart slut på kriget, dödandet, ödeläggelsen och massflykten som har förvandlat folkets liv till ett riktigt helvete. Vi fördömer kraftfullt Assads regims otaliga kriminella handlingar samt Rysslands, libanesiska Hizbollahs och Islamiska Republiken Irans skamlösa stöd till Assad- regimen.

Vi anser att störtandet av Bashar Assads människofientliga regim samt ett slut på de två imperialistiska polernas; Rysslands och USA:s och regionens alla andra islamiska staters och krafters politiska och militära inblandning är lösningen på krisen i Syrien.

Vi anser att solidariteten mellan folken i regionen, speciellt folkens kamp i Turkiet, Irak och Syrien samt iranska folkets kamp mot den islamiska regimen i Iran har stort betydelse. Mot Assad-regimen, IS och alla de krafter som verkar mot folken i Syrien och andra länder i regionen finns det bara ett effektivt vapen: Att de civiliserade och frihetsälskande människorna i regionen och i hela världen kommer ut mot diktatorer, mördarstater och reaktionära religiösa rörelser samt emot de stora världsmakter som har förvandlat Syrien till sin egen krigszon.

 

Leve solidariteten med det syriska folket!
Leve mänsklig solidaritet mellan folken i Iran och Syrien !

 

Irans Arbetarkommunistiska Parti- utlands sektion
17 december 2016

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *