Islamiska regimen i Iran slängs till historiens soptunna!

Islamiska regimen i Iran slängs till historiens soptunna!

 Gott slut 2017, Gott nytt revolutionärt år 2018 på folket i Iran!

Sedan några dagar tillbaka pågår massdemonstrationer mot den islamiska regimen i Iran. Folket protesterar mot höga priser, fattigdom, arbetslöshet och förtryck. Den översvämmande vågen av protesterande folksamlingar i många stora och små städer, kräver att Islamiska regimen försvinner!  De ropar Ned med diktator, ned med regimens ledare Khamanei och presidenten Rohani.

Demonstranterna slår direkt ut mot Islamiska regimens symboler, myndigheter och gardister (Pasdar och Bassiji) som är förvirrade och har tappat greppet och försöker våldsamt slå ner demonstranter. Hittills har minst 15 personer dödats och 400 har gripits. Folket reagerar kraftigt genom att omringa och överta Pasdar och Bassijis (Hizbolah) anläggningar, fordon och makt centra.

Folket i Iran har definitivt bestämt sig att frigöra sig från den religiösa regimen i alla dess former och sätt.

Det karakteristiska för dessa folkliga protester är att de är spontana och inte styrs av eller tar sida för någon falang eller någon person inom den styrande regimen utan är helt emot hela islamiska systemet, alla dess lagar och grundvalar. Folket har bestämt sig att kasta regimen på historiens sophög och ställa alla de ansvariga inför rätta för 40 år förtryck, tortyr, fattigdom, frihetsberövande, bedrägeri, fundamentalism och terrorism mot medborgarna och omvärlden.

Den pågående revolutionen och det kämpande folket i Iran förtjänar världens stöd. Vi uppmanar er att stöd folket i sin kamp för störtande av regimen och för frihet och rättvisa. Kräv att svenska regeringen bryter sina politiska förbindelser med den islamiska regimen.

Länge leve det frihetssträvande folket

Ned med den islamiska regimen

 

Irans arbetarkommunistiska parti

2018-01-01

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *