Åklagarmyndigheten måste be om ursäkt

Med sitt juridiska trolleri försöker herr Ulf Norén att sprida sin dumhet i samhället.

Medborgare!

Åklagarmyndighetens planer på att väcka åtal mot fyra ungdomar som ansvariga för brandkatastrofen, är skamligt. Detta är inte någon juridisk åtgärd i klarläggandet av ansvaret för brandkatastrofen, utan en handling mer tragisk än branden själv. Med detta drag har åklagaren förklarat de 63 unga offren för den sorgsna händelsen, skyldiga p.g.a. oaktsamhet. Man kunde verkligen inte mörklägga den svenska statens roll på ett bättre sätt än så vad gäller granskningen av katastrofens sociala bakgrund, dess konsekvenser och brandens bakomliggande orsaker.

Tidigt påpekade vi i vår kommuniké, ”Varning”, att den svenska staten och medierna försöker påtvinga folk en ännu större socialkatastrof i skuggan av brandkatastrofen. Åklagarmyndighetens beslut är ett sådant steg i denna riktning. Det betyder att detta hände eftersom dessa tonåringar (vilka hade kunnat vara bland offren och som har förlorat sina släktingar och vänner i branden) hade invandrarbakgrund, och att just p.g.a. detta var de okunniga angående rådande lagar och föreskrifter i Sverige, att de inte hade klart för sig vad samlingslokaler och fritidsanläggningar var, och att på så sätt banade de väg för sin död.

Myndigheterna och medierna gjorde dessa dansade och sjungande ungdomar till muslimer vid sin död och skaffade mullor till deras sorgceremoni. Det de vill säga oss är att, ifall det ligger något misstag eller försummelse bakom branden, så har det varken funnits slarv eller likgiltighet från polisen sida. Inte heller statens angrepp på ungdomars rättigheter och behov; eller dess rasistiska kultur-relativistiska och ghetto-stimulerande politik har något med katastrofen att göra! De skyldiga är bara ungdomarna själva, vilka har fallit offer för sin rättslöshet! Vilken gränslös oförskämdhet!

Medborgare!

Vi får inte stå ut med denna förolämpning från åklagarmyndighetens sida. Den svenska staten får inte fly undan så enkelt från sitt ansvar för katastrofen och för undersökning och klargörandet av orsakerna och bakgrunden till branden. Angående de kära offrens begravningsceremoni, lyckades vi tvinga Radio-Tv att be om ursäkt och tillrättaläggande av sin lögnaktiga nyhetsförmedling. Vi visade att de måste skilja mellan oss och islamiska stater och strömningar. Vi förmådde de att förstå att de inte kan tillskriva oss sin starka kompromissvilja gentemot reaktionära, antikvinnliga och glädjefientliga strömningar. Vi fick de att känna oss så som vi verkligen är.

Även denna gång måste vi göra det klart för staten och åklagarmyndigheten att de   inte kan slippa undan från vårt kraftiga missnöje med sin löjeväckande åtalsscenario mot fyra ungdomar. Genom denna bagatellisering försöker man förklara katastrofen som ett avslutat ärende och med hjälp av offrandet av fyra ungdomar, frigöra sig från ansvar. Vi får inte låta åklagarmyndigheten lyckas det minsta i detta skamliga och provocerande försök.

 

Irans arbetarkommunistiska partis utlandsorganisation – Sverige –

990205

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *