STOPPA   DÖDSDOMARNA I IRAN!

Den iranska islamiska regimen offentliggjorde att fyra personer ur de senaste folkliga protesernas arresterade, har dömts till döden. Högsta domstolen har godkänt två av dessa dödsdomar och handlägger för närvarande de två andra domarna.

Irans arbetarkommunistiska parti deklarerar att utvidgandet av kampen är den enda vägen som kan stoppa den barbariska islamiska regimens brott. Dessa islamiska tyranners planer kan och måste omintetgöras genom en kraftfull utvidgning av kampen. Irans arbetarkommunistiska parti uppmanar alla arbetare och alla frihetsälskande människor över hela världen att utvidga sina protester mot den kriminella islamiska regimen. Vi måste göra allt i vår makt tills kampanjen för frigivningen och räddandet av livet på de nyligen arresterade och alla politiska fångar i övrigt, nått sitt mål.

Frihetsälskande folk!

Ert enade deltagande i protestaktionerna mot dessa dödsdomar och för försvaret av politiska fångars liv och frihet, kan tvinga den islamiska kriminella regimen att stoppa verkställandet av domarna.

Irans arbetarkommunistiska parti gör allt i sin makt för att mobilisera alla frihetsälskande krafter mot dessa dödsdomar och mot regimens brottsliga planer. Var med i denna kamp!

Ned med den iranska islamiska regimen

Irans arbetarkommunistiska partis centralkommitté

99-09-12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *