Dödsdomar mot de nyligen arresterade i Iran!

Pressmeddelande nr. 15

 

Den islamiska regimens tidningar skrev att en del av de gripna för den sensate tidens omfattande protester i Iran har dömts till döden och att en annan del har dömts till långa fängelsestraff. Men regimen har fortfarande inte vågat avslöja namnen på de dömda fångarna.

Bara fem veckor efter underkuvandet av protesterna, har de kriminella makthavarna i Iran, utfärdat dödsdomar mot sina motståndare. De hemliga uppgörelserna mellan den islamiska regimens kriminella gäng, är inte känd för folket, men regimens bävan för sina utfärdade domar är tydligt. De vet att de kommer att drabbas av folkets vrede och protester både i Iran och utomlands.

Frihetsälskande folk!

Det får inte bli som 1981. Denna kriminella regim har inte längre samma styrka som då. Det råder kaos inom deras led. Det är lätt att skönja deras rädsla och fruktan när de nu slår sig för bröstet. Nu är det på sin tid att vi utvidgar våra protester med all kraft. Vi måste ta gatorna i besittning och stoppa avrättningen av de politiska fångarna. Den kriminella islamiska regimen måste få på käften realt. Den islamiska regimen och dess brottsliga och avskyvärda ledare måste få veta att en enda avrättning av de nyligen dömda, kommer att vålla kraftfulla och omfattande folkliga protester. Res er och visa ert stöd för de politiska fångarna. Visa omvärlden er vrede, avsky och protest mot de kriminella islamiska ledarna i Iran.

Iran arbetarkommunistiska partis utlandsorganisation har kallat till en omfattande demonstration, på en internationell plan, lördagen den 21:a augusti. Vi uppmanar er alla att delta i denna demonstration.

Ned med den islamiska regimen.

De politiska fångarna måste friges.

 

Iran arbetarkommunistiska partis utlandsorganisation

990816

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *