İslami Terörizm Paris’te!

İslami Terörizm Paris’te!

İslami Terörizmi İvedilikle Dünyadan Temizlemek Gerekir!

IAP-logo2

Charlie Hebdo çalışanlarına karşı terörist saldırıdan bir yıl geçmeden, 13 Kasım’da, İslami teröristler “Allahüekber” naraları atarak insanları kafede, konser salonunda ve stadyumda katletti. Şimdiye dek 153 kişi yaşamını yitirdi, bır kısmı ağır olmak üzere 200’den fazla kişi yaralandı. IŞİD bu cinayeti üstlendi.

Paris’teki vahşice saldırı, İran’da İslam Cumhuriyeti’nin iş başına gelmesiyle yükselen ve günümüzde dünyanın her köşesinde çeşitli Sünni ve Şii çeteler tarafından sürdürülen, İslami güçlerin gerçekleştirdiği yüzlerce katliam ve saldırının devamıdır.

Suudi Arabistan ve İslam Cumhuriyeti gibi rejimler işbaşında olduğu sürece, Rusya ve Batılı devletler nüfuz alanlarını genişletmek için bu rejimlere kol kanat gerip insan karşıtı ereklerine ulaşmak için etnisist ve dinci güçleri gereksindikleri ve tepeden tırnağa silahlandırdığı sürece, dünya devletleri siyasal İslam’la flört edip İslam Cumhuriyeti ve Suudi Arabistan liderlerine yaptığı gibi bu hareketin elebaşlarını kırmızı halıyla karşıladıkları sürece IŞİD, El Kaide, Hizbullah ve irili ufaklı İslamcı çeteler kafa kesmeyi, kadınları köleleştirmeyi, okul çocuklarına kurşun yağdırmayı ve dünyayı kana ve çamura bulamayı sürdürecektir.

Komünist-işçi Partisi bu saldırının kurbanlarının aileleri, arkadaşları ve Paris halkına başsağlığı diler ve bu vahşice saldırıyı şiddetle kınar. Dünya ivedilikle İslami terörizmden temizlenebilir ve temizlenmelidir. Dünya halkı İran, Afganistan ve Irak halkı ve İslami barbarlığın yaraladığı ve bu barbarlıktan tiksinen milyonların yanında durmalı ve bu kanlı çıbanı yer yüzünden söküp atmalıdır!

 

İran Komünist-işçi Partisi

13 Kasım 2015

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *